Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En konstig inledning Med ett slut som är väntat.


Kärlekens känsla

och sitter och lyssnar
på en massa balader

Känner mig trött
på att vara ensam
men jag vet att ordet
kärlek inte existerar
i min värld, jag är ämnad
att leva utan honom

Känner på mig
att mitt liv inte
är någon saga
skrivet i någon
bok om glitter
och prinsessor
som blir räddade
av prinsar.

Jag vet att
min drömprins
inte existerar
längre, jag
har missat
honom,
genom att skrämma
honom med
min kärlek.

Jag som gav
hela mitt hjärta
och för att lindra
hans tidigare sår

Älskling, du berättade
att du var rädd för
kärlek, men varför
smita helt i onödan

Sockerbubblan min
varför spela med mig
på brädet om du inte
tänkte försöka ge mitt
hjärta en chans innan du
gett upp (?)

Älskling, min
kärlek faller
som regn från
mina handleder
tyvärr blev blodet
mitt glitter.

Men sockerbubbla;
- Jag älskar dig fortfarande.




Fri vers av RedCherry
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-01 16:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RedCherry
RedCherry