Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ATT ATT ATT.

Att förbanna mig
är lite försent.

Bevisa att det
inte var illa ment'.

Att älska mig
önskar jag inte min fiende.



Att ångra mig
gör vi båda två.

Att vilja vägra
kan jag förstå.

Att älska mig
önskar jag inte min fiende.



Driva ut mina
onda demoner.

Kan döda den
charm dom besitter

Att älska mig
önskar jag inte min fiende.




Övriga genrer av Alarik
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-01 17:57



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Att älska kan göra ont och knäcka ne mitt itu således, ehuru
2008-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Alarik