Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så vackert och stämmningsfullt på kyrkogårdarna med alla ljusen.


Fladdrande lågor i minneslunden!

Då står vi här igen med vår saknad och våra tårar.
Hur ska man beskriva saknaden efter den bästa och
kärleksfullaste pappan eller mamman.

Ett rum i våra hjärtan har ni och en minneslund där,
Det brinner alltid ett ljus för er där.
Kram från oss!




Övriga genrer av Ezmeralda VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-01 19:55



Bookmark and Share


  Dennis s
Jag tyckte att den var enckel och fin men väldigt bra skriven!
2008-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP