Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en virrvarrig vecka


ihopasamling

veckans första öl
kom iland i svartet
tornado hade huvet
bredvid ekolodet
i den hyttrutan
som vätter mot
akterdäck

turbo gick som vanligt
och lodade
bland tomma lådor
och krabbkorgar
han hoppar inte iland
så fort vi förtöjer
och försvinner
i nått harspår

säg fiskeriverket
det räcker
eller kommunstyrelsen
i falkenberg
dom stängde visst dårhusen
82 med psykreformen
undrar om inte det var samtidigt
med nya kommunhuset
i falkenberg

gudarna gråter
farväl falkenberg
inte ens stefan och krister
når kommunpamparnas höjder
från vallarna
men revymakarna i älvsered
trivs
tacka för det

det blåste inte
när vi var på sjön
havet låg som en spegel
så tornado gick och la sig
han undrade nog var han var

det var fint
det var konstigt
det var
alla helgons dag




Fri vers av tom boreland
Läst 297 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-01 21:05

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Havsbris
;o)

ett liv i en
stund eller en stund
i allas liv?

Otroligt stark och
ödmjuk på samma
sätt; äkta och drömska
känslor av samma
verklighten...

Finns så mycket
skönheten i sanningen
och äkthet, ärlighet;

otroligt fin skriven,
poesi och rytm, bilder
som målas med hjärtat
och kroppen!!

TACK och BRAVO!
2008-11-01
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland