Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så stor...

Så stor du har blivit
min lilla
dotter

säger åt mig

med din lilla hand

att
inte

stå i vägen
för

Bollebompa

Pappa är jobbig
vill bara
störa

då jag har så mycket viktigt
att uträtta

i livet

...Och pappa
han bara

myser




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-01 23:50



Bookmark and Share


    Birgitta Wallgren
Barnen visar oss vägen (och att vi är i vägen!).
2008-11-05

    Helga Elin
Är pappa jobbig, hi,hi...ja det är bara början, men man är bra när de behöver en... och det får man tåla, man älskar dem ju...hi,hi...
2008-11-03

  Havsbris
ahhahahhah

även jag myser
med din ord,
hahahhaha

bollebompa ;o)
det var otroligt skönt!!

och
är en av mina
favoriter med
ahhahhah

hon har så rätt,
bättre att du flyttar
på dig ahhahhaha

vackra ömma ord,
så mycket skömheten
och kärlek ;o)
2008-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP