Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nå fram...

Om du ska nå fram får
du

vara tydlig

Otydliga bilder
når

aldrig fram

Otydliga viktigheter
får en

stämpel av ovisshet
i

baken




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-02 00:07



Bookmark and Share


    Birgitta Wallgren
Klurigt!
Jag tänker på några kloka ord jag hörde en gång. Svårt att nå fram om man inte har en mottagare. Fast det var inte riktigt det din dikt handlade om.
2008-11-05

  Michaela Dutius
Så sant...och så svårt...
2008-11-03

  Havsbris
ahhahahhah

roligt i mitten
av sanningen ;o)

för det ska komunikation
alltid finnas och användas
mellan parter och delar !!
2008-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP