Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek...

Kärlek är ingen kunskap
det

är en

känsla




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-11-02 00:11



Bookmark and Share


  lyckeli
True...men man kan få kunskapen genom erfarenheten
att kunna vårda den...
2008-11-08

    Birgitta Wallgren
Ja, fast den kan läras in som en kunskap om man möts av ovillkorlig kärlek då man är liten! Då har man den för alltid.
2008-11-05

  Havsbris
;o)

yes sir,
så är det, och finns
ingen vetenskap som
kan klura ut detta,
hur funkar och hur
ges och fås, ingen
instruktioner böcker
heller,,,

;o)
2008-11-02

  Gunilla VIP
Obeskrivbar stark,
gemensam för
alla som upplever
den och dess olika
uttryck.
2008-11-02

  thyra
Sanna ord, och känslan ger oss kunskap om kärleken :)
2008-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP