Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt från en liten

 

Jag ber inte om din empati

jag begär inte din förståelse

för du kan inte gå i mina skor

 

Men jag önskar din förlåtelse

för att jag inte alltid orkar

jag är bara en liten 

 




Prosa (Prosapoesi) av Lena Krantz VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-11-02 00:15



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Kort och så talandes ödmjukt..jag ber om din förlåtelse..inget mer
den lilla människans stora ord!
2008-11-07

  korpfjäder
Kram!
2008-11-03

  Carola Zettergren
SUVERÄNT!!!!
2008-11-02

  Quasimodo
Bra och livsklokt för att vi är båda i vad vi är, stora och små, modiga och rädda !!!
2008-11-02

  papessa
att få erkänna att man ibland inte orkar med är också en styrka...
och då behöver man inte bli förlåten .. men kanske respekterad eller förstådd utan krav...väldigt fin liten text som man kan tolka på många sätt...den gillar jag mycket...
2008-11-02

    sunnanvind
Längtan efter förståelse..vackert och mycket känsla i denna..applåderar och *Bokmärker*
2008-11-02

  Gunilla VIP
känslan kan liknas
vid en bräcklig
fågelunge
fylls av beredskap
att förlåta
2008-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP