Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Obegripligt...

Allt detta hände...
då jag ville
ha

kontakt

eller

förklaring på din text

OBEGRIPLIGT




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-02 00:37



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
Till Lena: Precis, så är det nog!
2008-11-02

  Havsbris
no comments...

hmmmm
2008-11-02

  Lena Krantz VIP
Hon vill inte vara begriplig eller förklara sig....

det är så det är
2008-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP