Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart är du..

Natten är här
Det är mörkt utan för mitt fönster
vart är du....

På onsdag åker jag
sover du hos mig imorgon

hjälp mig upp
ensamma nätter slukar min själ
i min säng
i min ensamhet
längtar jag efter ett liv som inte är mitt




Fri vers av miss_me
Läst 277 gånger
Publicerad 2005-08-08 23:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

miss_me