Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

is it you, is it me?



Look at my eyes, your eyes are blind, but your hands are alive and well,
just like the morning rain, your eyes are like shadows of dreams,
deep in sleep, deep in pain, look at me, your face is pale, is it you?
it's definitely not your face, too pale and far too sleepy




Fri vers av frantic
Läst 290 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-02 01:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin denna, med ett säreget flyt som tvingar mig att läsa om..
Skulle faktiskt vilja ha en svensk omskrivning på denna.. Tror det skulle kunna bli nåt riktigt tänkvärt.. eller nåt...
vad vet jag?
2008-11-02
  > Nästa text
< Föregående

frantic
frantic