Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Titellös

Trodde du att jag glömde


Jag minns

Vårens första knoppar,
slog rot i våra oskyldiga hjärtan
Sommarnätternas hetta,
lämnade spår i våra svettiga lakan
Höstens tidiga mörker
och kylskåpspoesin



Jag hör fortfarande din ljuva stämma
lika intensiv
och honungslen

en sång om stjärnor som faller
och jag vet att orden är hennes

för här
under himlavalvets östra sida
den ensamma månen
och dess bleka sken




på vinterfrostad mark
vandrade du vidare
hennes hand i din

jag står kvar här
med tomma händer
förfrusen




Fri vers av Hanni
Läst 372 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-11-02 06:39



Bookmark and Share


  lyckeli
kära värld, sicka rader....
2008-11-09

  genni VIP
Ljuvlig poesi, fint!
2008-11-04

  Quasimodo
Övergivet frostig i att bli lämnad och till avsked där bara stegen i frosten minner och syns !!!
2008-11-02

    sunnanvind
Starkt och vackert skrivet! Applåder!
2008-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Hanni
Hanni