Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kylig vinter morgon

Vilken kylig morgon snön
lyser upp mörka morgontimmen
det är alldeles tyst och stilla
när jag och hunden går
våran morgon promenad

Det är fyra minus grader
ute nu men känner att man
vaknar av promenaden
men skyndar mig raskt
hem igen

Nu börjar det ljusna ser
solen lysa på himmelen
snön glittrar så vackert
av solstrålarna som lyser
ner på snön

Känner mig nöjd och tillfreds
idag mår nu mycket bättre
igen ska nu försöka se med
ljusare tankar igen och ta
dagen som den kommer

Så idag njuter jag bara
av en solig och kylig
vinterdag och gör det
bästa av vad dagen har
att ge




Fri vers av Ann-christin
Läst 397 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-02 10:19



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert skrivit om
vintermorgonen
2008-11-06

  Maria T
En underbar vinterdikt
med solglitter i snön
2008-11-02

  Larz Gustafsson VIP
Jag njuter aldrig av vintern. Finner den avskyvärd.
2008-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin