Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag låtsas leva

för att kunna göra något alls
och för att inte tappa
ännu fler känslor.

Jag slåss mot en mur
jag inte känner igen,
slåss mot en människa inuti mig
som inte är den jag är.




Fri vers av Tymin
Läst 267 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-02 15:54



Bookmark and Share


  Rude Billy
Fy fan vad bra skrivet, det här var oerhört starkt och vackert!
Du skriver mina ord i din text!
Skitbra, verkligen oerhört... ja jag finner inga ord!
2008-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Tymin
Tymin