Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmarnas träd.

Drömmarnas träd
en hög skapelse av hopp,
Förlorade själar
klättrar, vill inte bli påmind,
Verklighetens asfalt
grå, hård och o inbjudande,
Din famn
varm, mjuk och underbar.




Fri vers av Haugen
Läst 540 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-02 17:36



Bookmark and Share


  Della K
Mysigt.

Du är duktig.
2008-11-06

  mare VIP
Fint ordat, av en fin poet :))
2008-11-03

  Michaela Dutius
vacker dikt om naturen och kärleken- de två går ofta hand i hand
2008-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Haugen
Haugen