Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattvandrare



Du
Det är natt nu
men det vet vi ju
både jag och du
att nätter
är svartklädda änglar
som vandrar
runt vårt hus.
Sov nu
lilla du.




Fri vers av Thirre
Läst 349 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2005-08-09 01:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin och trygg liten text!
2005-08-09

    Teddy
Tack för detta..kommer väl till pass i min framtida nattning..Svartklädda änglar..vilken vacker översättning..
2005-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Thirre
Thirre