Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Börjar åttan imorgon. Jag är minst sagt nervös.


Det regnar bubblor hos mig

Det regnar hos mig
Fast jag inte hör smattret mot rutan
Så känns det som en regning dag

Det bubblar i mig
Så att jag knappt kan sitta still
Men triumfen känns alldeles för bitter

Hur ska jag kunna vakna imorgon
Och veta att jag har vuxit ett år
På mindre än tolv månader

Hur ska jag våga resa mig upp
Visa vem jag är med stolthet
Fast dem inte förstår

Ingen förstår





Övriga genrer av Uppe bland molnen
Läst 474 gånger
Publicerad 2008-11-02 20:49



Bookmark and Share


  pinkbubblegum
Bubblor. Jag älskar bubblor, det är ett så mysigt ord på någon sätt. :'>
Det regnar hos mig också,
Men inga bubblor, bara luft. :>
Och lugggggn, det kommer att gå bra. :*
2008-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Uppe bland molnen
Uppe bland molnen