Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snutarna


För övrigt så gör dom väl ungefär
Dubbelt så många snutar, nu som då
Dubbelt så många snutar som vill stå på
Och tvinga dej att blåsa, dom tittar på

Skulle man låta dom blåsa själv
Hur skulle de se ut
Med blåsapparaten i sin egen trut
Skulle den skrika och leva om
När man kollade dom

För övrigt så känns de så oerhört
Att snutarna har lagen mest förstört
De jagar de små, ger fan i de stora
För de små kan de vinna
De andra oftast förlora




Fri vers av LassO
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-04 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO