Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En rökare eller två


Mina sura grannar
2 sura kärringar
Som står på balkongen å röker
Trodde inte de fattade svenska men tydligen
Så inser de att jag inte gillar rökande
Från andra som kommer in genom fönstret

Det kan ju bero på att jag ibland skriker:
NU HÅLLER DEN FÖRBASKADE GRANNEN PÅ
OCH FÖRPESTAR LUFTEN IGEN MED SITT
JÄVLA BALKONGRÖKANDE….
Och de händer allt som oftast när jag snackar
I telefonen…

Man måste väl få uttrycka sina åsikter
Dessutom, så är det ett förbannat oskick
Att stå där och röka
För att de inte ”vill ha skiten inne”
Så ska vi andra drabbas av deras
Stinkpinnar….

De kan väl röka inne
Så de får, sin egen ”goa fina rök”
Hos sej själva…
De vore nåt de…
För de inrökta typerna…
Och sura, sura som attan, svarar inte på ett hej
Eller nåt heller…




Fri vers av LassO
Läst 167 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-03 16:59



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Håller med Dig till 100%
Applåd!
2008-11-04

  Lotti
ha ha hoppas inte mina grannar surar...
2008-11-03
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO