Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Många ord och mycket trassel.

Som om någon lyssnade, för det gör dom inte.
Mina ord existerar inte, dom har ingen betydelse.
Konstiga blickar, folk som ryggar tillbaka.
Spelar det någon roll ifall man är annorlunda?
Rak och ärlig, ska man vara det?
Eller ska man trassla in sanningen så den kommer ut annorlunda?
Låt oss minska sanningen, och späda ut orden mera.
Men vänd er bort då, ni behöver inte lyssna.
Inget ont menat, snarare en spark i baken så att ni förstår.
I längden är det kanske bättre, eller så inte.
Vem vet , och vem kommer att få veta.




Övriga genrer av secret2
Läst 570 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-11-02 22:06



Bookmark and Share


  "Dempa"
En känsla man känner igen.

Applåder!
2009-01-22

  Eaglemountains VIP
Rättelse: Det ska vara "som DU existerade, inte som DE existerade"......
2008-11-02

  Eaglemountains VIP
Visst bör man hålla sig till sanningen.....men inte förlita sig på människor som inte lyssnar, som ger konstiga blicka, som ryggar tillbaka.....det är i så fall de som är konstiga

För om man är sig själv, och folk uppträder konstigt, så är de ju faktiskt de som gör till sig, och inte vågar vara sig själva, utan blir annorlunda själva.

Tänk på att Du är värdefull och unik, som alla människor egentligen ska vara, vi är ju alla annorlunda, det finns inte två som är lika varann i sitt sätt.....men det värsta som finns, det är människor som behandlar andra orättvist, som De inte existerade, och låtsas att inte lyssna, fast de hör.....

Så gå rakt framåt - DU ÄR VÄRDEFULL - och INTE annorlunda - och stå vid sanningen, var rak och ärlig, som DU alltid varit, då kommer DU långt i livet.....ändra DIG inte för någon, utan var DIG SJÄLV, ALLTID!!!
2008-11-02
  > Nästa text
< Föregående

secret2