Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Novemberkväll

 

Mörkret faller

Graderna sjunker

Tårarna fryser till is

Blodet blir till rubiner

Hår som brinner

Tystnad som tar över




Fri vers av Anonym Ängel
Läst 296 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-02 22:22



Bookmark and Share


    Herr Ångest
Wow, bra bra!

*klappar händerna*
2008-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Anonym Ängel