Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VITA FANOR

Ett 70-tal bakom galler

Hissar vita fanor

Ner på knä och hands up!

Sonmar in i varvskris

Krigen var kallare då

Heroinföljetänger

I kärlekens, fredens och förståelsens namn

LSD-Maoismens triumf

En kilometer upp till skyn

Kristna moralekon

Friden kvävdes med Explorer och Pommac

Ghetto självförgörelse

Det fanns en lögn

Gömt under betong

Rummen var gravida

 

Vi hissar vita fanor

För att slippa en blygsam död

Vita fanor

Skyddar detta revir

Vita fanbärare

Står vi ut

Med vita fanor

Luften var inte stark nog

Vita fanor

 

Bedjan att friges från skam

Lättnadens suck

En oförlöst smitta

Bit ihop och knyt näven

Debuterar som statare

Det var aldrig någon som sa nåt

Ett muller av viskningar

En prostituerads avrättning

Helgdag för köttets dom

En abort

Välkommen tillbaka

 

Vita fanor

Vi hissar vita fanor

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av theperna
Läst 229 gånger
Publicerad 2008-11-03 10:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna