Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu har jag återhämtat mig ganska så bra

Till nästan mitt glada jag
paniken va väldigt jobbigt
att ha visste varken ut eller in

Men inom mig bor en
envis själ som inte går
att knuffas på så lätt

Nu är dom jobbiga tankarna
nästan borta igen som
sagt detta går i perioder hur
jag mår

Solen skiner för mig där ute
idag så nog påverkas mitt
rätta jag av hur vädret är
där ute i dag det gör mig glad

Men nu reser jag mig upp
och tar mig en promenad
och samlar in dom positiva
tankarna igen

Så nu ska allt jobbigt bort
ur min kropp för denna
gång hoppas det dröjer
tills nästa panik attack
så du adjö för denna gång
du som grott i min kropp




Fri vers av Ann-christin
Läst 309 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-03 11:37



Bookmark and Share


  anits VIP
Så skönt att läsa att du
mår bra igen, fint skildrat
2008-11-06

  Michaela Dutius
Skönt att höra Ann-Christine...vackert har du beskrivit det också.
2008-11-03

  Larz Gustafsson VIP
Glädjande att du mår bra!
2008-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin