" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 




Tänd ris, tänd eld (förflyttning)

 

Tänd ris

låt rök fylla

var gömsle

varje hörn

in i springan

och ut

in

och ut

ut

Hugo Boss

in

Rochas man

Tänd eld

låt glöd fylla

var ådra

varje ven

 

 




Fri vers av Lena Krantz VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-03 22:14



Bookmark and Share


  noname_realmind
Härligt är det när glöden fyller en...
Antar att tolkningen av din fina dikt är fri... säger inget, bara leeer... ;)
2008-11-04

  Carola Zettergren
SSNYGGT!!!
2008-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP