Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömn för blinda

 

Sommaren i 

badkaret

1987
Gran Canaria

 Plötsligt hörde jag hundarna
vända ut och in på sig själva
för att nå
köttet

Och dom flugorna

runt själen

samla

svarta lågor
som guld ur marken

Hade hon inte
rört sig själv hade inget
av det här hänt

och nu längs Värnhems
falafel och kebab
låg hon med armarna-
i grönsakslådorna
och lät dom skära upp
dom
som morötter

- titta gymnasiet
jag blöder
Ambulanserna
kommer för mig
ljusen blinkar för
mig

vågorna saktar in.

Framtiden

hon tänker på framtiden

För hon kan inte se den

 




Fri vers av tripto nin
Läst 331 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-11-03 16:57



Bookmark and Share


  orsak
du har gjort det igen.
kombinationerna, tempot,
radbrytningarna, ordvalen.
WOW, du slår mig åter med häpnad.
damn dude!
2008-11-05
  > Nästa text
< Föregående

tripto nin
tripto nin