Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förutfattade meningar har inte med skilda åsikter att göra men finns ofta i samma diskussion(monologen i dialogen) bespara mig..




ordvärdehaiku

 

~

att veta sig tro

gör skillnad på samma ord

när tro sig veta

~




Bunden vers (Haiku) av Pot Pourri
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-03 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri