Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

leenden mellan oss


din hand
smeker min

när vi skyndar fram
genom gator och ljus

du blöder
och jag?

du ger
och jag tar

du säger
och jag instämmer

du frågar
och jag svarar

du skriker
och jag ler

du ler
och jag skrattar

du älskar
och jag med

stilla vi skyndar
och ingen ser

leenden
mellan oss




Fri vers av frantic
Läst 678 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-11-04 00:25



Bookmark and Share


  Elinsomalltid
Vem är det du skriver om? Jag blir så nyfiken. :)
2012-02-11

  Stjärnregn
Åh vad bra! Love love love! Känner igen och tycker mycket om att någon mer verkar vara som jag... =)
2009-09-20

  Miss Mod
Helt underbar, vilken härlig rulljans i orden. Synd att amn bara kan ge en applåd, bokmärker.
2009-01-05

  Karl-Bo Lundstedt VIP
oj, oj, oj vad jag gillar denna...
man fullkomligt dras in i det hela...
underbart
applåd
kb
2008-11-29

    ej medlem längre
Helt klart skyhög nivå, utan att ens behöva tanken att jag skulle vara partisk.
Helt rätt, superflyt när det är som allra bäst!
Här visar du ju verkligen vad du går för
både vad gäller formuleringar och språk. 5 ******
2008-11-04
  > Nästa text
< Föregående

frantic
frantic