Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..å nu kära lyssnare, till nå't helt annat.. (finns nå'n där?) ..den här bönen sjöngs för länge se'n, hittade den i högen av kastad förvirring-


Gode Gud



Ge osäkerheten i mig
styrka
efter mötet
med dig

Ge blindheten i mig
ögon
efter förälskelsen
i dig

Skänk mörkret i mig
ljus
efter natten
hos dig

Ge oron i mig
vila
efter uppgörelsen
med dig

Slå armarna om mig
nu
när jag tar avsked
från dig

Ge misstron i mig
skäl
för att jag övergav
dig

-- överflödigt, men ändå
Ge själen i mig
ro
i livet
utan dig




Fri vers av frantic
Läst 253 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-04 08:11



Bookmark and Share


  Miss Mod
Ensam igen, imponerande läsning.
2009-01-05

  Karl-Bo Lundstedt VIP
oj,oj, oj, vad jag känner igen mig i denna...
mycket stark,river i hjärtat..
applåder...
kb
2008-11-07
  > Nästa text
< Föregående

frantic
frantic