Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Helt ORDinarie......


DAGENS ORD ! (11)

KALIBER !
En hög sådan ska det vara
DÅ är det bästa vara !
Kvalitet som imponerar
Kvantitet kan ramponera,
i stället gör vi valet,
vi tar oss ur kvalet


Kaliber !
Kan också vara av ammunitionsbetydelse
till mångas allra värsta förtrytelse
Ingenting jag gillar att syssla med
skulle ALDRIG kring det ,vilja pyssla med


Kaliber !
Kan även vara ett bra betyg (!)
Man klarar de svåraste hinder
Ett högkvalificerande intyg
man sig till Höga Mål förbinder


Kaliber !
Är ,dessutom, mycket mångfassetterad
Kan vara enormt Kalibrerad
Jag blir ofta konsternerad
ja, i extrema fall, helt frustrerad


Kaliber !
Ett egendomligt ord
kan va´bra
men leda till mord
ej då som det ska........


Kaliber !
Vi KÖPER det Positiva !
Hög Kaliber på Någon
DET är det Kreativa !
DÅ kan Denne göra Något
som blir det ,Totalt Sett, KONSTRUKTIVA !!.........


----------------




Fri vers av Mats Henricson
Läst 183 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-11-04 09:29



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Underbart påhittat!!
Bara som du kan. Jättekul läsning!/B
2008-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska