Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min syn*


- hemförvisad -



- Hemförvisad -


Att välja sårbarhet
till en öppen riktlinje
inuti
föder en andra värld
nära den som fyller igen hålen
av den stora saknaden som vi reser igenom
här
för
andes
helhet

där vi är utkorade småstora själar
i en olycksdiger gångstig
där djup och topp är hopp
när vi bjuder ut oss till skänks
så resan kan följa oss till återvändo
för att där vända om och cirkulera vidare
och känna blygsel när vi ensamma smeker hud
för närheten med en annan
var en stund för länge sen
och i den känslan är vi på hemväg
förkunnade ifrån allt inpräntat trams
som att det finns skuld och rättfärdigande
och när allt det där känns passé
viljeväntar vi i det inre av närvaro
på ett hemförvisande till varandra


.




Fri vers av Själabarn
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-04 09:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Själabarn
Själabarn