Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bråk...

Vid varje bråk får
varje

person,

vinnare eller
förlorare,

ett ärr i sin
själ

Fundera alltid på...

om

det är
värt det?




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-11-04 15:52



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
Bråka på rätt sätt? Hur gör man då? Du kanske menar att man ska välja sina strider, isåfall är jag helt med dig!
2008-11-12

  Njord
Bråk? Kanske det inte behöver vara så om man bråkar på rätt sätt så kan man kanske gå helade ur ett bråk.
Texten väcker sådana tankar hos mig.
2008-11-12

  thyra
Klokt att fundera före, då är det oftast inte värt det! Bra skrivit!
2008-11-04

  VildLilja
Precis. Är det verkligen värt det? Inte så ofta tror jag.
2008-11-04

  prinscess VIP
mmm det är en bra sanning
och ärren gör ont ...
2008-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP