Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar som ser igenom mulna dagar


lycka

är lycka något jag saknar, något jag inte har
är lycka något som för stunden inte är här
eller har jag lycka
är jag lycklig
om inte/(om) är, om vad? vad gör mig då lycklig
är det så att avsaknaden av lycka gör en olycklig
jag ser inte mig själv som olycklig
men lycklig
hur är man det
jag saknar inte kärlek i annan form än tvåsamheten hos de som är_
jag har kärlek, jag ger kärlek men ändå.
kärlek är onekligen mycket men långt ifrån allt
kärlek är en del av det vi kallar lycka
men lyckan själv är det bara vi Själva som kan ge oss
kärleken är ett verktyg till nämnda värv
till skapandet av lycka krävs mer av oss än vid sorg
sorg är däremot inget man skapar utan det som blir
om man låter Om bli
ja om Om blir, får man sorg



alltså, ska vi kämpa för lyckan ?




Fri vers av viunderregnmolnen
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-04 19:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

viunderregnmolnen
viunderregnmolnen