Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Denna natt

Denna natt, är så ljuv
Denna natt, är så öm
Denna natt, så svart och tömd
För dagen är så långt bort

Denna kyla, är så kall
Denna kyla, låser mig in
Denna kyla, jag ej vill känna
För jag fryser så

Denna dag, är så ljus
Denna dag, med mörker
Denna dag, utan väg att gå
För jag skyr ljuset

Denna värme, jag aldrig känt
Denna värme, som jag förbränt
Denna värme, ville mig illa
För jag vill inte se mig själv igen

Denna väg, jag har sett
Denna väg, för vad jag gett
Denna väg, jag gått så länge
För jag går fel




Fri vers av Lelle Lind
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-04 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lelle Lind
Lelle Lind