Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till C


speglar av varann



drömmar
av vad som inte var
som aldrig blev



när höstens kalla vind
alla färger ändrade ton
igen, en gång till
vaknar till liv

förväxlade fantasier
i takt med tiden

pendlar
speglar av varann

verkligheten kryper
inpå
vem är du min vän
gårdag? morgondag?

igen, en gång till
stanna kvar
försvinn



(epilog)

väntar i tanken
medan tåget
susar
idag, imorgon
jag finns kvar

spegel av evighet
för dig min vän
när du kommer




Fri vers av frantic
Läst 350 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-05 08:19



Bookmark and Share


  Miss Mod
Du finns kvar och Din vän finns kvar, nästan så jag ser Er här framför mig.
2009-01-05

    ej medlem längre
Om jag hade en ros i bakfickan hade du fått den..
Men vad ska man göra?
Du får helt enkelt nöja dig med mig....
2008-11-05
  > Nästa text
< Föregående

frantic
frantic