Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det brinner en låga inom mig

Längtar nu till första advent
att få börja pynta inför julen
i år brinner jag för detta
med att fira jul

Känner att ljusare tider går
oss till mötes vi har haft
sorg så det räcker nu så
nu känner jag mig mogen
att fira julen igen

Vi kommer alltid sakna min
mor och våran son som va
min bonus son men vi vet
nu att även dom vill att vi
ljusare tider ska få

Inom oss finns dom ännu
hos oss men vi andra lever
ju ännu och tänker ta till
vara på det vi har att
ge varandra

Så i år brinner en stark låga
inför möte med advent och
julen som sakta närmar sig
igen då vi nära och kära
får vara tillsammans då
är livet komplett




Fri vers av Ann-christin
Läst 574 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-11-05 08:27



Bookmark and Share


  anits VIP
Fint skildrat, om att få vara
tillsammans
2008-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin