Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina tårar

Jag kan se att dina tårar rinner,

men jag kan ej förstå varför,

för mitt hjärta borde väl trösta?

Eller har jag fel?




Fri vers av Maja Andersson
Läst 360 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-05 16:35



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Mycket vackert om tröst som ej hjälper alla gånger....
2008-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Maja Andersson
Maja Andersson