Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ni har väl sett dom, fönster med "springmaskiner" innanför, hela rader med dom och, de där tajta brudarna, mest brudar, som springer innanför...


Träningsreklam


Förr visade man varor i skyltfönstren
Nu står de trampmaskiner
Inga gardiner
Och de tränings rön`sten

Tuttarna hoppar
Välklädda stroppar
I lokalen för dyr svett
Alla ska bli lätt och nett

Ballarna slänger
Och tränings stänger
Far upp och ner
Blir bara fler och fler

Förr visade man varor i fönsterrutan
Nu står de trampmaskiner
Och för dyra sikiner
Tränar man och kanske även för de utan
För
De som sägs inte träna
Dör
Upp med knäna

För de syns ju ut, alla de med fina kroppar
Så om än brösten hoppar
Gör inget för det är bara bra reklam för lokalen
Dit du ska gå, för att bli en smal en

Men visst, ja du, du som kom sist
Stå mot andra hållet, mot väggen
Så ingen tror att dräggen kommer hit
Men om du tränar med nit

Gå ner och blir fin och smal
Kan du få byta kanal
Stå mot gatan och göra reklam
Som en benig träningshuligan…




Fri vers av LassO
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-06 17:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra skrivet, men skulle inte drömma om att gå dit
2008-11-06
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO