Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt Hår Är Rött Älska Inte Mig

 

Älska

 

Inte mig

Mina revben sticker ut

Mitt hår är rött

Jag försöker mig på konsten att skriva

Ögonen är gift gröna

Tiger som muren

Skrattar åt livet

Gråter i ensamheten

 

Mitt hår är rött

Älska inte mig




Fri vers av Anonym Ängel
Läst 553 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-11-05 21:47



Bookmark and Share


    jamming223
Anonym Ängel är också värld att älskas. Stark text!
2012-10-20

    Bellissima
Jo!
2008-11-12

  Nejlika
Rött må vara djävulens färg. Men jag är brunhårig men ändå ganska jävlig =)
2008-11-09

  Bissen
Rött hår, gröna ögon... Låter vackert!!!

konsten att skriva... Den kan du =)
2008-11-06

    Herr Ångest
Nämen hörru!

vad är det jag hör.. vem har sagt eller tutat i dig såna här dumheter?

Om det är nån som är älskvärd så är det ju du!!!
Bara så du vet..

*kraam*
2008-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Anonym Ängel