Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oskyldigt dömd


Jag letar fel
och
brister

allt för att inte vilja se

letar hat
letar förakt

allt för att inte känna

letar ord
letar blickar

allt för att säga
du är inget

snavar över orden
faller under lögnen

letar fel
letar brister

och finner
att du är som jag

rädd




Fri vers av Blodros
Läst 383 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2008-11-05 22:49



Bookmark and Share


  skriv en ton
Åh! Jag vet inte vad jag ska säga/skriva riktigt, är fortfarnade helt tagen av igenkännelse av innehållet i Oskyldigt dömd.

Ibland, men verkligen inte ofta! Så finns förklaringar, iaf vad jag finner logik till betenden.

Ömn jag snurrar lite här i min text till dig.
Det jag vill få fram är att jag känner mig träffad
och att förklaringen din, att betendet är av rädsla ger mig en bra, ren , enkel förklaring som får mig att se mig själv nu utan grundlöshet.
Tack till dig!
2009-01-07

    ingen legend
Du spikar känslan, rysningar!
2008-12-22

  Marie Å
Så bra skrivet.....
2008-11-06

  Mr Lindemann VIP
Ja, det var insiktsfullt skrivet tycker jag
2008-11-06

  Tina-sol
Grattis till "mest läsvärd placeringen" Håller med. Gillar slutet. Det träffar som pilen.
2008-11-06

  Rosen VIP
här har du fångat människans dilemma...rädslan.. inför sanningar,
hat o hämdbegär att dölja sig bakom rädslor o sorg...
vår påverkan utifrån har du fångat i raderna
snavar över orden
faller över lögnen
och de sista raderna...ett uppvaknande i verklighet
Detta gillas, Mycket bra o väl vald rubrik!
2008-11-06

  Nova-Liv
rakt ärligt vågat. modig är du min vän som vågar se bakom dina fasader. varm kram
2008-11-06

  Ex¤animo
Och det här blir min sista sanna kommentar för idag. - Bra!
2008-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Blodros
Blodros