Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Massans täthet visavi människans .









Dimman ligger tät på heden.

Tät är också Dagmar.

Bastanta kvinna,
arbetets träl.

Ack du ljuva varelse !

Med krökt rygg och panna så het . .
blickar du stolt över furans topp.

Hej hopp , hej hopp .




- VIK HEDEN !
- VIK HEDEN !





-VIK HÄDAN !






.....skulle jag ju ha ropat ,
tänkte bonden när han
blev översprungen av en tjur.





Fri vers av fågel grå
Läst 696 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-11-06 00:32



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
Tät rya..........
2008-11-21

  Annette Andersson
Underfundig och rolig!
2008-11-07

  Bodil Sandberg VIP
heheheee vilken härlig .. mer sånt här!!!
2008-11-07

  vera gade VIP
ja vad allt kan man inte skönja i dimman- Dagmar möter jag gärna;-))
2008-11-06

  Bjarne Nordbö
Detta garv behövde jag på min kafferast. Hahahi.
2008-11-06
  > Nästa text
< Föregående

fågel grå
fågel grå