Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vara dig nära

Jag vill vara dig nära
så jag får hålla dig om
Kyssa dina läppar
smeka din kind
Lyssna på dina djupa andetag
Vill hålla din hand
se in i dina bruna ögon
Tala om för dig
hur mycket jag dig älskar
Jag vill vara dig nära
så du kan hålla mig om
Så du kan kyssa mina läppar
smeka min kind
Lyssna på mitt hjärta bulta
Jag vill vara dig nära
för utan dig känner jag mig inte hel




Fri vers av Poeticmind
Läst 210 gånger
Publicerad 2008-11-06 02:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeticmind
Poeticmind