Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du vara visste

Jag sitter i den röda soffan
och sväljer hårt
Jag skriver ett brev
som tar oändlig kraft
som får tårar att falla

Om du bara visste
hur svårt det är
Att oavsett hur jag gör
så gör det ont
Men väljer att låta dig gå

Jag tänker tillbaka
på det som varit förr
När vi hade vara bra stunder
Då jag kröp intill dig då jag frös
när jag blev lugn av din beröring
Då jag trodde att vi två alltid skulle vara ett

Om du vara visste
hur svårt det är
Att oavsett hur jag gör
så gör det ont
Men väljer att låta dig gå




Fri vers av Poeticmind
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-06 16:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeticmind
Poeticmind