Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inga frågor, inga svar

Jag vred och vände
försökte fokusera mig på vad jag kände
Efter att ha slutat i dunder och brak
så ville jag glömma denna sak
Men nu är det ända jag tänker på
förstår inte hur hjärtat, hjärnan funkar så
Jag vet inte vad jag ska göra
det är väl bara tuta och köra
Men glöden kändes för ett tag
kanske försvinner nästa dag
Men när man hittar en styrka
någon som man kunde tänkas dyrka
Så blev man lämnad kvar
inga frågor , inga svar




Fri vers av Poeticmind
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-06 02:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeticmind
Poeticmind