Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med dina bruna ögon

Med dina bruna ögon ser du mig
som ingen annan ser på mig
Du har en betydelse
som en stark låga
Som jag försiktigt vakar
Jag har en känsla djupt inom mig
Som kippar efter din närhet
Hos dig är jag trygg
ditt leende kan hela
Ibland önskar jag att jag
kunde få vara dig för en dag
För att förstå dig bättre
Att jag för en dag
fick känna och tänka som du gör
För att känna dig bättre
Jag vill att du ska vara hel
och inte gå sönder
Vill vara din axel liksom din är min
Du ser mig som ingen annan gör
du förstår mig som ingen annan kan
Din betydelse är en låga
som jag vakar med varje andetag




Fri vers av Poeticmind
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-07 08:55



Bookmark and Share


    sunnanvind
Vackert! Strålande vackert!
2008-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Poeticmind
Poeticmind