Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt Jag Hade

Jag vandrar med tunga fötter
och frågar mig själv
hur allt kunde gå så fel
Bilder i huvudet vill inte försvinna
Minnena finns fortfarande kvar
Jag tittar på min klocka
irriterad på hur den tickar
tiden går så sakta

Jag känner det i mitt hjärta
smärtan och hungern
Jag hör det i mitt huvud
skrik och dunder
En röst långt in
som ropar min namn
Men runt om mig är det tyst
allt jag hör är vinden

Jag hoppar i älven
flyter åt en riktning
Tänker på dig
och frågar mig själv
hur allt kunde gå så fel
Du var allt jag hade
Du var allt jag behövde
Jag tittar upp mot skyn
Irriterad över stormen
Nu kommer det regn
som droppar i min ansikte
Om man bara kunde glömma




Fri vers av Poeticmind
Läst 195 gånger
Publicerad 2008-11-07 08:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeticmind
Poeticmind