Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag såg med kisande ögon

Jag såg med kisande ögon
ett hopp bortom berg och sten
En brinnande låga, så vacker
som lockade mig med sitt starka sken
I dagar och nätter jag vandra
jag följde gnistan inuti mig
som sa till mig det ena och andra
Men trots att hjärnan tvekade
gick benen ändå framåt
Hjärtat slog hårt och tankarna ekade
men inte en enda gång
vände jag mig om
Jag följde lågans sång
Jag ser med kisande ögon
ett hopp bland berg och sten
som har lockat mig med sitt starka sken
Nu är jag här
där du är




Fri vers av Poeticmind
Läst 236 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-06 02:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeticmind
Poeticmind