Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och mannen utan ögon

ser det ingen
annan ser

att överallt finns de som ser i blindhet
bara ber


och
han förstår ej varför han
saknar själens spegel
när han vill se

hur färger bildar bilder bildar drömmar bildar minnen

mannen utan ögon
ser på kärlek med förakt
han vill måla kärlek i ett ögonkast
och
fånga misstag i ett ögonblick
se på dem med blida ögon


skönhet finns i betraktarens öga





och mannens värld är mörk




Fri vers av Falk.
Läst 364 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-06 12:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Falk.
Falk.