Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En "spontandikt" !


Fragile !

Fragile !
Spröd och Mycket Känslig !
Kan lätt gå sönder (!)

Fragile !
Porös och spricker lätt, si !
Blir rätt så Öm, du ser !

Fragile !
Värd att ta hand om !
Varsamhet av nöden !

Fragile !
Att vara "Värd" för "dom"
Kräver "Kärleksglöden" !

Kan vara Våra Barn
Men också ett kärt husdjur
eller gamla mormor
kanske Pappa/mamma

Spelar ingen roll , alls, vilka eller var
Vi tar hand om dem i "ur och skur"
Var de än bor
DET gör detsamma !

Det är nå´n man bryr sig om !
Till nå´n man gärna kom................


-----------------------------




Fri vers av Mats Henricson
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-06 14:26



Bookmark and Share


  Last Word Spoken
Otroligt vackert Mats!!!

En Fragil Favorit!
2008-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska