Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag blockerar aldrig någon, tycker det skulle kännas trist!


Blockerarens natur

Skulle jag ha ett antal personer
som jag har
blockerat...

ett antal personer som kan rubriceras
som många...

då skulle jag allvarligt fundera på
om det egentligen är mig
själv

jag har blockerat




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-06 19:59



Bookmark and Share


    Skrivarn
Tror att du har rätt:)
2008-11-06

  Anders Nordlander VIP
svenna, från mitt goda hjärta, det var inte dig jag menade i denna text. Jag vet hur djärvligt du har det och får man mordhot och annat mot sig då SKA DU Blockera och även anmäla. Bara så du vet det!!! Förlåt om du kännde dig träffad!!!
2008-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP