Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIV- FÖRLÅT MIG ALLT

en ensam dag

en kulen jag

en fin natt

även om den blir svart

 

jag söker dig

hittar du mig?

 

violiners ljud

jag är ingens brud

 

fördriven

eller funnen

drunknar i brunnen

 

du

jag

 

känner mig så svag

 

det finns svar därute

mitt väsen gör uppror

du och kraften jag måste få

att gå

till solen

motpolen

 

att hitta

inte överge

jag vore ingenting

om

du

inte fanns

 

tid

rymd

inte vara skymd

 

liv

förlåt mig allt




Fri vers av :boppi:
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-06 20:30



Bookmark and Share


    Petro Nella
oj så vackert
2008-11-06
  > Nästa text
< Föregående

:boppi:
:boppi: